TLR coworking in Málaga

Wat is het eerste wat een digitale nomade vraagt als op een nieuwe plek aankomt? Juist ja, het WiFi wachtwoord natuurlijk.
Hou dit gegeven even vast, want het is precies wat The Living Room coworking in Málaga wil uitstralen. Het is de wereld die de eigenaren Ben en Gema daar creëren!
Het wachtwoord is natuurlijk hartstikke geheim, maar ik móet het onthullen omdat het deel uitmaakt van de hele beleving: ‘We_Are_Family´. Sorry Ben, maar verander het alsjeblieft niet! Het hoort bij jullie!
Vanaf het moment dat je bij TLR aankomt, behoor je tot de TLR-familie en ben je één van hen. Verplicht? Nee, absoluut niet, maar je voelt je wel erg welkom wanneer de hele whats-app groep jou welkom heet!

TLR is verdeeld over inmiddels 3 locaties: Soho, Alameda en Rincón. De eerste twee zijn in de binnenstad van Málaga en de derde in Rincón de la Victoria, zo’n 12 kilometer van Málaga.
De werkplekken zijn erg mooi, prima voorzien en het internet is perfect. In het werkruimtes is iedereen echt geconcentreerd bezig met het werk, de keuken is de plek om elkaar te ontmoeten en te praten. Tijdens de lunches, maar zeker tijdens alle evenementen zul je zeker nieuwe vrienden maken.

TLR heeft een aantal what-app-groepen om collega’s in de stad te ontmoeten voor een drankje of een maaltijd. Minstens twee keer per maand zijn er zeer interessante bijeenkomsten over allerlei onderwerpen, waar het socializen het belangrijkste is!

Ben je als digital nomad in Málaga! Ga absoluut naar The Living Room en vergeet niet om Ben en Gema de groeten te doen!

The Living Room coworking in Málaga

Ben je als digital nomad in Málaga! Ga absoluut naar The Living Room en vergeet niet om Ben en Gema de groeten te doen!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top