Retourticket nodig? Boek voor $ 12,- een reservering!

Voor veel bestemmingen is het verplicht om een uitreisticket te tonen bij binnenkomst in het betreffende land. Lastig als je niet weet hoe lang je wilt blijven en nog niet weet wat jouw volgende bestemming is.
In Montevideo in Uruguay heb ik het zelf meegemaakt dat ik niet eens mijn boardingpass kreeg om het toestel naar Medellín in Colombia in te stappen zonder een uitreisticket te tonen. In die situatie heb ik een veel te duur ticket aangeschaft omdat ik in de haast niks anders gevonden kreeg. Ik hoopte op het vinden van een bus die me net over de grens van Peru zou brengen. Maar helaas, het werd een ticket van Bógota naar Lima. Ik heb het nooit gebruikt :-(.

Onward Ticket levert de perfecte oplossing voor dit probleem. Bij Onward Ticket boek je géén ticket, maar je boekt een reservering op een vlucht. Die reservering blijft 48 uur intact en vervalt daarna automatisch.
Na invulling van een aantal gegevens en betaling van $ 12,- ontvang je per e-mail een reservering voor een boeking op de betreffende vlucht voorzien van een geldig PNR nummer. Het PNR nummer (Passenger Name Record) is een uniek nummer wat jou en jouw reis identificeert. Dat nummer is te checken in het computerreserveringssysteem (CRS) en bij de betreffende airliner. Het zal een volledig geldige boeking laten zien. Deze reservering kun je tonen als bewijs van een uitreis.

De werkwijze is eenvoudig en gaat als volgt:
1) Ga naar de site van Onward Ticket
2) Selecteer een uitreisdatum
3) Kies de luchthaven van vertrek
4) Kies de luchthaven van bestemming
5) Geef je naam op
6) Betaal $ 12,-
7) Klaar!

In jouw mailbox krijg je een ticket wat je toont. Je hoeft verder niets te doen, omdat de reservering na 48 uur automatisch vervalt.

Uitreisticket nodig?

Heb je een uitreisticket nodig, maar je wilt geen vlucht boeken? Boek hier een reservering op een vlucht. Bespaar vele honderden euro’s!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top