Reis- en zorgverzekering – Insured Nomads

Steeds opkomende vragen in alle facebook groepen is weer de vraag over een reis- en (aanvullende) zorgverzekering voor digital nomads. De redenen waarom deze vragen komen zijn eigenlijk tweeledig:
1) Nederlandse verzekeraars accepteren een maximaal verblijf in het buitenland van 6 maanden en
2) verzekeraars verlangen dat je in Nederland bent ingeschreven.

De verlengde reisduur is zelfs niet bij alle verzekeraars mogelijk. Sommigen bieden het als een uitzonderlijke optie. In het nomade-bestaan kan best wel eens één van beide of wellicht beide punten onmogelijk zijn. Wat dan als je je niet kunt verzekeren? Precies! Dan moet je op zoek.

Verzekeraar Insured Nomads is één van de opties die flexibele voorwaarden heeft voor digital nomads. Eén van de meest in het oog springende voorwaarden is de enorme flexibiliteit van starten en stoppen van de verzekering. Insured Nomads speelt goed in op het feit dat je als digital nomad soms in eigen land kunt zijn en dan even géén aanvullende reisverzekering nodig hebt. De minimale verzekeringsduur is 2 dagen en de maximaal in één keer af te sluiten duur is 364 dagen. Wat als je langer weg bent? Geen probleem! Sluit je gewoon tegen de afloopdatum een nieuwe verzekering.

Insured Nomads heeft een vrijblijvend premieberekentool. Door opties aan of uit te zetten, bedragen te verhogen of te verlagen, wordt dynamisch de premie aangepast. Handig als je nog niet precies weet wat je wilt of als je de kosten voor jouw verzekering in de hand wilt houden.

De unieke punten van Insured Nomads op een rij:

  • Het verzekert bedrag voor medische kosten is maximaal $ 1 miljoen.
  • Er is optioneel een grote reeks aan actieve sporten aanvullend te verzekeren.
  • Optioneel is er een dekking mogelijk voor smartphone, tablet, laptop, camera en huisdieren.
  • Reizen naar de Verenigde Staten aanvullend te verzekeren.
  • De maximale leeftijd voor verzekeren is 70 jaar.
  • De af te sluiten verzekeringsduur is mogelijk tussen 2 tot 364 dagen en is steeds verlengbaar.
  • De verzekering kan worden afgesloten terwijl je al reist.

Er is een herverzekerd bij Lloyds.

Reis- en zorgkostenverzekering

Neem eens een kijkje bij Insured Nomads voor het afsluiten van een reis- en zorgkostenverzekering voor jou als (digitale) nomade.

Overtuig je bij het afsluiten van een verzekering zelf van wat wel en niet binnen de dekkingsvoorwaarden valt en of jij in jouw situatie wel of geen baat hebt bij deze verzekering. Verzekeringen is een financieel product waarover je zelf het beste kunt besluiten eventueel geholpen door een ter zake kundige adviseur.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top