Een saaie kantoorbaan is onder een palmboom óók saai!

Locatie onafhankelijk kunnen werken is de sleutel tot succes naar het zijn van digitale nomade. Met jouw werk zul je jouw levensstijl moeten gaan financieren.

Het belangrijkste van alles wordt dat je werk gaat vinden wat je écht leuk vindt. Een saaie baan in Nederland wordt onder een palmboom op Bali echt niet beter. Daar komt bij dat er niets of niemand is die jou aan jouw werkritme gaat houden, je zult zelf de discipline moeten opbrengen om ervoor te zorgen dat jouw werk af is. Heb je werk waar je geen lol in hebt en wat jouw geen voldoening geeft, dan zul je duiken gaan verkiezen boven die klus voor jouw klant afmaken.

Doe dus iets wat je échte leuk vindt! Natuurlijk moet je werk zoeken wat past binnen jouw kennis en kunde. Dat staat nog los van de kwestie of je ondernemer wilt worden of in loondienst wil blijven. Wil je ondernemer worden, dan zul je ook naar klanten op zoek moeten; wil je in loondienst blijven, dan zul je een werkgever moeten vinden die het goed vindt dat je nooit op kantoor verschijnt.

Er zijn vele banen, beroepen en werkzaamheden denkbaar en met het voortschrijden van de techniek en het verder dichtslibben van de Nederlandse wegen zal het alleen maar meer worden. Op het internet zijn vele voorbeelden te vinden van locatie onafhankelijke beroepen, dat hoef ik hier niet te evenaren, maar je kunt denken aan werkzaamheden zoals web- of software developer, programmeur, grafisch vormgever, marketing consultant, SEO specialist, blogger of vlogger, vertaler, schrijver, fotograaf, filmmaker, virtual assistent, coach of zelfs klantenservice medewerker.
Wees creatief en begin!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top