Wordt succesvol verkoper met bol.com

De kreet ‘ik wil meer reizen’ heb je als (aankomend) digital nomad vast al een keer geslaakt. Je zit alleen met de vraag hoe je het moet organiseren. Hoe ga je geld verdienen als je onderweg bent?
Er zijn tal van manieren om als digital nomad online geld te verdienen als je meer wilt reizen. In dit artikelen wil ik het verkopen van producten via bol.com onder de aandacht brengen.

Eén van de mogelijke manieren om geld te verdienen onderweg is dus het verkopen van producten via bol.com. Dat kunnen eigen producten zijn, maar je kunt ook producten van derden aanbieden. Als je eigen producten verkoopt dan zul je alles zelf moeten (laten) regelen en loop je zelf risico over de voorraad. Het voordeel van het verkopen van producten van derden, het zogenaamde dropshipping, is dat je zelf géén voorraad hoeft aan te leggen, daarover dus géén risico loopt en zelf de fysieke verzending van de goederen niet hoeft te doen. Om het met een chique woord te zeggen: het fulfilment wordt door derden gedaan.

Bol.com is bij uitstek een laagdrempelige partij om fysieke goederen te gaan verkopen, zowel van jezelf als van derden. Door producten op bol.com te plaatsen en aldaar te koop aan te bieden kun je meehobbelen op de naamsbekendheid en de waanzinnige positie in Google die bol.com heeft. Er blijft dan voor jou slechts één vraag over: wat ga je verkopen en hoe ga je dat verder organiseren.

Onlangs zag ik een video waarin op briljante wijze naar marktpotentie werd gezocht in bol.com. Simpel gezegd komt het er op neer dat je een specifiek product gedurende enkele weken gaat volgen in bol.com. Door dagelijks wat testjes te doen, kun je vaststellen hoeveel eenheden van een bepaald product gemiddeld per dag worden verkocht. Stel dat je vaststelt dat er gemiddeld per dag 100 eenheden van iets wordt verkocht, dan weet je hoeveel handel er in zit. Als je jouw product nét iets goedkoper maakt dan dat van de concurrent, kun je een deel van de markt pakken. In de video werd gekeken naar magneten als deursluiters. Het product hoeft dus niet ingewikkeld te zijn, als er maar handel in zit!

Wil je hier meer over leren? Kijk dan eens hier naar deze prachtige methode. Je kunt de hele uitleg krijgen!

Leer alles over handelen op bol.com

Deze gast leert je alles. Briljant zoals hij dat bedacht heeft!
Gratis training over hoe jij een winstgevende webshop kunt opzetten zonder kennis of ervaring.


Je kunt natuurlijk ook gelijk bij bol.com kijken.

Wat kan bol.com voor jou betekenen?

Bol.com is hét platform om jouw online handel te starten. Of het nou eigen spullen zijn of dropshopping. Hier moet je zijn!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top