Fiverr: marktplaats voor digitale professionals. Onmisbaar!

Je leeft als digital nomad een digitaal leven. Waarom zou je dan nog op een klassieke manier jouw opdrachtgevers uitsluitend in Nederland zoeken? Bij jouw lifestyle past natuurlijk het wereldwijd zoeken naar opdrachtgevers op een digitale manier! Het platform wat jou daarbij kan helpen is Fiverr. Kort gezegd is Fiverr een online marktplaats voor digitale professionals. Daar staat van alles! Eigenlijk zijn alle soorten van aanbieders van niet-fysieke, dus digitale producten, daar aanwezig. Designers, programmeurs, maar ook video-editors, musici, tekstschrijvers, vertalers. Noem het maar op.

Niet alleen als aanbieder van diensten is Fiverr een perfect platform, maar ook als je zoekt naar professionals is het een geweldig platform. Al meermalen heb ik zelf logo-ontwerpers, programmeurs, illustrators, designers gevonden via Fiverr. Met zéér grote tevredenheid.

Het principe is simpel: je gaat naar Fiverr en klikt daar de keuze ‘become a Seller’ aan. Geef daar aan wie je bent en wat jouw professie is. Vervolgens kun je je diensten gaan aanbieden. Fiverr dwingt je in een keurslijf van producten met een prijs. Ik noem dat altijd dat je ‘doosjes te koop aanbiedt’, ook al lever je een vertaaldienst bijvoorbeeld. Dat lijkt heel vervelend en moeilijk, maar geloof me voor mij als klant is het prachtig! Ik heb niks aan wollige verhalen van wat je allemaal kunt en doet. Ik heb een blaadje met 500 woorden Nederlandse tekst en dat moet in het Mandarijn vertaald worden. Meer niet! Ik wil weten wie dat kan en wat dat kost. Selecteer ik de goedkoopste? Nee! Ik kijk naar het aanbod, de klik, de reviews, schrijf eens een berichtje om te testen of er een snelle communicatie is en zo voort. Kortom: het is een echte marktplaats waar iedere digitale professional terecht kan.

De betaling werkt als volgt: op het moment van opdracht betaald jouw opdrachtgever aan Fiverr. Jij krijgt van Fiverr betaald zodra de opdracht is afgerond en goedgekeurd door de opdrachtgever. Fiverr is er in deze óók voor jou! De opdrachtgever wordt immers na de oplevering óók achterna gezeten om de oplevering te accorderen. Er zit ook een mechanisme in van automatische accordering. Jouw opdrachtgever komt er dus niet mee weg door maar niet te accorderen!

Digitale professional?

Je kunt zowel als aanbieder, maar ook als afnemer eigenlijk nauwelijks om Fiverr heen!
Neem eens een kijkje.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top