E-book over bellen en gebeld worden voor digital nomads

In de voorbereiding naar het zijn van digital nomad heb ik me in de afgelopen jaren stevig verdiept in de wijze waarop ik telefonisch bereikbaar kan blijven, waar ik ook ben in de wereld. Bellen en gebeld worden op en met mijn Nederlandse nummers is voor mij onderdeel van transparant kunnen zijn van waar in de wereld ik rondhang. Het moet voor mijn klanten niet uitmaken waar ik ben.

Ik heb manieren gevonden die het mogelijk maken dat ik altijd gebeld kan worden op mijn Nederlandse telefoonnummers en dat ik altijd kan bellen met mijn Nederlandse vaste telefoonnummer en dat alles tegen minimale kosten. Het maximale dat ik per minuut betaal is € 0,09.
Hoe ik dat doe? Download nu jouw exemplaar van mijn e-book met de titel ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top