Inspiratie en handleiding

Al vanaf mijn allereerste echte reis op de fiets door Hongarije schrijf ik mijn belevenissen en ervaringen op, gelardeerd met foto’s en kaartjes. Ook toen al was mijn leven al verregaand digitaal, dus al die belevenissen staan op diverse blog-sites op het internet. Al die sites zijn openbaar en dus voor iedereen te lezen. De links vind je achter in dit boek.

Het opschrijven van wat ik meemaak, ervaar en beleef, heeft voor mij als doel om mijn gedachten te kunnen ordenen en al mijn indrukken op ‘papier’ te kunnen zetten. Ik wil de gedachten en de herinneringen voor later bewaren en conserveren. Als ik nu de verhalen van 2006 teruglees, dan beleef ik inderdaad alles weer opnieuw. Heerlijk is dat! Op z’n minst heeft het daarmee mijn eigen persoonlijke doel behaald.
Met dit boek wil ik voor mezelf hetzelfde bereiken. Voor jou als lezer heb ik twee doelen voor ogen, die van het geven van inspiratie en het zijn van een handleiding. Ik zal ze beiden uiteenzetten.

Inspiratie

Reizen inspireert. Niet alleen voor de reiziger, maar ook voor de thuisblijver. Door de social media krijgen de thuisblijvers redelijk continue de prikkels toegediend vanuit verre oorden en de inspiratie is een continu proces geworden. Door de reacties op posts krijg je ook het gevoel dat er mensen met je meereizen.
Een belangrijk deel van mijn leven heeft in het teken gestaan van op reis gaan. Er zijn tal van ontzettend leuke tussenstappen geweest die jou op ideeën kan brengen. Dat doe ik graag met dit boek, met deze openheid, met deze inkijk in mijn leven. Doe er je voordeel mee, op welke manier dan ook!

“Het meest waardevolle is te proberen geluk te brengen in het leven van anderen.”

Lord Baden-Powell (1857-1941) – Grondlegger van scouting

Handleiding

Er is lang nagedacht en gewerkt aan de technische infrastructuur van mijn geautomatiseerde omgeving. Vanaf het eerste begin ben ik er vanuit gegaan dat een deel van de infrastructuur in Nederland zou blijven staan en een deel mee op reis zou gaan. Op reis gaan en werken combineren verlangd voor mij méér dan het aanschaffen van een dikke laptop en die mee op reis nemen. Veiligheid van data is belangrijk alsmede het kunnen continueren van het werk ook wanneer de laptop het heeft begeven. Wat als de laptop wordt gestolen en alle data staat daar op? Ik moet er niet aan denken dat het gebeurd!

Bellen binnen de Europese Unie is prima geregeld. Al jaren kan ik bellen en gebeld worden in Europa en ook sommige landen daarbuiten zonder dat dat één cent extra kost. Maar vanaf het moment dat het reizen buiten Europa op het wensenlijstje verscheen, werd het van belang ook over telefonie te gaan nadenken. Mijn klanten moeten vooral géén last hebben van mijn reisdrift. Ik moet gewoon telefonisch bereikbaar zijn en zelf eenvoudig kunnen bellen. Dat alles natuurlijk tegen de laagste kosten.
Het is gelukt!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top