Bellen voor maximaal € 0,09 per minuut

Ja, je leest het goed! Ik bel met mijn Nederlands mobiel en met mijn Nederlands vaste nummer vanaf overal in de wereld voor een tarief wat varieert tussen € 0,00 en € 0,09 per minuut! Hoe ik dat doe? Verder lezen, dan vertel ik je alles!

Contact houden

Hét probleem van de digitale nomade: hoe hou je telefonisch contact met jouw klanten in Nederland? Bellen en gebeld worden op je Nederlandse mobiele nummer kan binnen Europa sinds enige tijd nog nét wel tegen aantrekkelijke tarieven, maar buiten Europa lopen de kosten al snel torenhoog op. Is bellen met Skype misschien een oplossing? Of met WhatsApp? De laatste twee oplossingen kunnen met jouw familie, vrienden of met een bestaande klant uitstekend, maar met een nieuwe klant is het lastig en komt het zeker onprofessioneel over! Jij bent dan wel een wereldburger die geen grenzen kent, maar jouw klant associeert jouw verblijf in het buitenland al gauw met het idee dat je op vakantie bent. Uit eigen ervaring weet ik dat klanten daardoor kunnen afhaken omdat ze het gevoel hebben dat zij jouw uitspattingen aan het betalen zijn.

Een vast nummer in Nederland

Een gewoon Nederlands mobiel nummer, of mooier nog een vast nummer in Nederland komt stukken professioneler over. Als je vervolgens het spelletje mooi mee kunt meespelen door niet onmiddellijk te verklappen waar je bent, dan hoeft jouw klant in eerste instantie niet eens te weten waar jij uithangt. Het feit dat je rondreist kan namelijk voor de potentiële klant wel eens een showstopper zijn om met jou in zee te willen gaan!

Vier perfecte oplossingen

Ik heb vier perfecte oplossingen voor bellen en gebeld worden binnen én buiten Europa. De kosten? Buiten de gewone abonnementskosten in Nederland, bijna niks!
Mijn oplossing bestaat uit een goede internetverbinding en een even zo goede telefoonoplossing. Ik ga je uitleggen hoe ik het heb ingevuld!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top