Niemand is verbaasd ik ben kennelijk anders of zijn zij allemaal hetzelfde ….

Nadat ik het besluit heb genomen om op wereldreis te gaan, zal ik mijn omgeving moeten gaan informeren. Ik ga ze op de hoogte brengen van mijn besluit om op pad te gaan. Het is best heftig in mijn ogen om je huis te verkopen, auto te verkopen, de inboedel in opslag te doen en vervolgens alles en iedereen te gaan verlaten. Familie en vrienden achter te laten en langdurig op pad te gaan. Ik heb géén idee hoe mijn omgeving gaat reageren op dit besluit.

Ik ben zelf iedere keer weer stomverbaasd dat niemand verbaasd is over mijn besluit. Keer op keer krijg ik de reactie dat dit een besluit is wat 100% bij mij past Niemand is verbaasd dat ik op reis ga! Hoe kán dat? Ben ik zo transparant voor anderen? Kennelijk wel. Wellicht beter zo, dan dat iedereen een betoog zou gaan houden om het vooral niet te doen. Er is werkelijk niemand die dát doet!

Kennelijk ben ik anders. Ik kleur graag buiten de lijntjes en dat is bekend.

Het is zoals het zwarte schaap denkt:
Ze lachen mij allemaal uit omdat ik zwart ben, maar ik lach hen uit, want zij zijn allemaal hetzelfde.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top