Levenstestament

Voordat ik echt op pad kan, zal ik met sommigen wat bijzondere dingen moeten gaan regelen. Zo zal de overdracht van het huis gaan plaatsvinden als ik op reis ben, daar zal ik niet zelf bij zijn. Mijn zoon Paul moet gemachtigd worden om voor mij te de verkoop te mogen afhandelen en een vriend zal gemachtigd moeten worden om de nodige maatregelen te kunnen nemen om het huis daadwerkelijk te kunnen opleveren. Wat rondjes langs de notaris zijn noodzakelijk om alles in goede banen te leiden.

Maar de belangrijkste akte is wel het zogenaamde levenstestament waarin Paul gemachtigd wordt om namens mij te handelen, mocht mij iets overkomen.

Een levenstestament van iemand is een verzameling van een of meer machtigingen waarbij die persoon een of meer anderen machtigt om namens hem beslissingen te nemen als hij nog wel leeft maar niet meer in staat is dergelijke beslissingen te nemen (niet meer wilsbekwaam is), zoals wanneer hij in coma is geraakt of dement geworden is. Het kan bijvoorbeeld gaan om financiële zaken en de medische behandeling van de betrokkene.

Wikipedia

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top