Huisje, boompje, beestje

Met Lian, mijn eerste echte vriendinnetje, ben ik getrouwd en we leefden een goed ‘huisje, boompje, beestje’ leven. Buiten dat ik met scouting wel eens een weekje naar Londen ben geweest, had ik nog in het geheel niks van de wereld buiten Nederland gezien. Zij was gewend aan vakanties met haar ouders en broers in Oostenrijk. Samen bedachten we om met een jongerenreis op skivakantie te gaan naar Walchsee in Oostenrijk, hetgeen zowat mijn eerste buitenlandervaring is geworden
Samen zouden nog vele vakanties volgen, ook met Inge en Paul, de twee kinderen die we samen kregen. De bestemming van onze vakanties was veelal Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Van de later bij mij tot ontwikkeling gekomen ongebreidelde reislust was toen in ieder geval nog niet veel te bekennen. Misschien zijn de eerste spoortjes toen wel geweest dat we graag een tweede huis gekocht zouden hebben aan de Moezel. Vele berekeningen zijn daar op losgelaten, maar het is nooit tot een serieus zoeken naar huizen gekomen. Het bleef een droom.
We hebben het erg naar ons zin gehad samen en met de kinderen en heeft in ieder geval achtergelaten dat Duitsland nauwelijks nog geheimen voor ons kent. We hebben alle hoeken van oost naar west en van zuid naar noord gezien. Als ik nu gesprekken heb met Duitsers blijkt keer op keer dat ik meer van hun land heb gezien dan zij zelf.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top