Het laatste duwtje

Men zegt wel eens dat alles in het leven een functie heeft. Nou geloof ik daar in eerste aanleg niet zo in, maar misschien is het wel waar. In mijn geval eindigde in 2018 een achtjarige relatie met Karin. We hadden twee jaar daarvoor samen een huis gekocht en gingen daar samen oud worden. Het huis lag dicht bij mijn geboortegrond en in de straat waarin Karin was grootgebracht, twee huizen verder om precies te zijn. Helaas mocht het tot samen ‘oud worden’ niet komen, omdat de relatie ruim voortijdig strandde.

Door het beëindigen van de relatie moest het huis verkocht worden, geen van beiden konden of wilden het voor eigen bewoning behouden door de ander uit te kopen. Beiden moesten dus op zoek naar andere woonruimte. Bij mij ontstond het idee om voorlopig geen nieuwe woonruimte te gaan kopen of huren. Ik zag de kans schoon om juist nu aan een wereldreis van één of twee jaar te gaan beginnen. Mijn kinderen werken beiden en beiden wonen zelfstandig, daar hoef ik dus niet voor thuis te blijven en de voorbereidingen vanaf 2005 waren eigenlijk vier jaar geleden al klaar. Dit was dit hét moment om te gaan!

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top