Héél véél reizen gedurende 10 jaar

Eenmaal besmet met het reisvirus, ligt oost- en midden Europa vanuit mijn thuis in Hongarije natuurlijk erg nabij. Samen met mijn zoon zien we enorm veel landen en steden en leren we veel mensen en culturen kennen. In 10 jaar reizen zijn we in bijna alle Europese landen geweest, er zijn nog maar enkele witte vlekken op de kaart.

Van iedere reis neem je een paar dingen mee in het verdere leven. Zonder in volgorde van belangrijkheid te spreken zijn dat als eerste de foto’s. Nu is dat natuurlijk allemaal digitaal, maar ik heb nog hele rijen ingeplakte fotoboeken staan. Ik moet zeggen: die zijn voor mij bijna waardevoller dan de digitale foto’s. Op enig moment moest ik het inplakken óók opgeven en ga ik ook digitaal verder. De belangrijkste reizen staan gelukkig ook nog in blogs online en daar kan ik net zo van genieten.

Als tweede blijven de herinneringen over. Die kunnen positief en negatief zijn, gelukkig zijn die van mij uitsluitend positief. Wellicht dat ik de negatieve herinneringen inmiddels heb weggestopt.
Het derde en laatste wat overblijft dat zijn de leermomenten, de ervaringen die je in je verdere leven meeneemt.
Op een kaart heb ik aangegeven in welke plaatsen ik reizen en werken heb weten te combineren.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top