Een thuis in Nederland en een thuis in Hongarije

Na de onderzoeksperiode is het dus het is dus zeker dat ik niet permanent in Hongarije wil wonen en werken. Aan de andere kan begint Hongarije Vandaag wel serieuzere vormen aan te nemen en vind ik het nodig om (in ieder geval deels) in Budapest te gaan wonen. Een behoorlijke tegenstrijdigheid, maar ik laat het op zijn beloop. Gedurende drie jaar huur ik een appartement in hartje centrum Budapest om daarmee parttime in Nederland en parttime in Budapest te gaan wonen.

Nog maar net heb ik de sleutel van het appartement in Budapest ontvangen en zie ik op een makelaarssite ‘mijn’ huis in Tiszaszentimre in Hongarije, 160 kilometer ten oosten van Budapest voorbij komen. Hoewel ik in het geheel niet meer op zoek was naar een huis in Hongarije, is het liefde op het eerste gezicht en ik besluit het te kopen. Voor € 20.000,- vind ik dat ik een leuk stulpje krijg, wat prima als vakantiewoning te gebruiken is, ook eventueel voor de verhuur. 

Het huis doop ik om tot ‘Poesta Huis‘. De poesta is het uitgestrekte graslandschap in Hongarije waar vergezichten van méér dan 80 kilometer zijn. Het dorp Tiszaszentimre ligt aan de rand van de poesta.

Met een appartement in Budapest én een huis in het oosten van Hongarije is mijn aanwezigheid daar wel bevestigd. Vanaf nu wordt werken aan een locatie onafhankelijk bestaan.

Alles over mijn huis staat hier online.

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top