De nieuwe bril van een digital nomad ….

Het zou een beetje te simpel zijn voor een wereldreiziger zoals ik om zó maar ergens een nieuwe bril vandaan te halen zonder dat er weer een verhaal aan hangt! En ja hoor … tis weer zover, het is weer een verhaal!

Mijn huidige bril is ronduit slecht geworden. Hij heeft de verbouwing van het huis meegemaakt met een hoop stof en gruis, niet altijd netjes gepoetst dus het oppervlak is mooi geschuurd. Als de politie me nu achter het stuur aanhoudt, dan word ik van de weg gehaald wegens slecht zicht :-).
Natuurlijk heb ik eerst in Málaga gevraagd wat een nieuwe bril zou kosten, maar de bedragen gingen al snel door de duizend euro heen. Tegemoetkoming van de zorgverzekering? Nooit van gehoord. OK, dan maar wat gaan regelen.

In januari ben ik enkele dagen in Nederland geweest. Aldaar heb ik bij Specsavers in Etten-Leur een nieuwe bril laten aanmeten, maar twee weken wachten op de bril gingen we dus niet doen!
Ik weet dat Specsavers brillen laat maken in Hongarije, ongeveer 100 kilometer van mijn huis vandaan. Dat zou een mooi dagtochtje zijn om ‘m daar te gaan ophalen, maar helaas dat lukt niet. Aan de fabriek kun je niks afhalen. Hmmmm, wat dan? Hé, er is een Specsavers in Fuengirola. Dat biedt perspectieven. Vanuit Málaga is het een ritje van een half uur met de trein. Kunnen jullie de bril vanuit Hongarije naar Fuengirola laten sturen? Helaas, dat gaat niet. De bril wordt gestuurd naar de bestellende vestiging, Etten-Leur dus. Maar zeggen ze ….. we willen ‘m vanuit Etten-Leur wel naar Fuengirola opsturen. Is dat wat? Zo gezegd zo gedaan. Bijna een week is ie per post onderweg geweest vanuit Nederland naar Spanje en ik heb ‘m net opgehaald. Dan heb je ook wat …. een nieuwe bril die inmiddels al half Europa is doorgereisd! Wat is de wereld ineens helder joh! Ik zie nu ineens dat er blaadjes aan de bomen zitten. Iets wat ik me van lang geleden nog herinner. 🙂

Download nu!

Download nu jouw exemplaar van mijn e-book getiteld ‘Internet en (gratis) bellen voor digital nomads – Wereldwijd bellen met mijn Nederlandse nummers en dat (bijna) voor niks!’ met briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads.

Download jouw exemplaar van het gratis e-book

15987

over mijn briljante internet- en telefonie-oplossingen voor digital nomads

Scroll naar top